Wie wij zijn...

Twee passies zijn samengekomen: Vintage VW busjes en perfecte Espresso.

In 2011 is dit idee geboren en na veel nadenken en voorbereiden zijn we apetrots dat we in de zomer van 2012 van start zijn gegaan met onze eerste bus.

Schets van de T1

Over de bus:   

In de jaren vijftig van de vorige eeuw maakte vw importeur Pon een schetsje voor de vw fabriek met het verzoek of ze naast de alom bekende kever geen busje/transporter konden maken.

Een tijdje later werd de T1 (Transporter 1) in productie genomen. Nu 60 jaar later zijn de T1 en T2 busjes ware collectersitems geworden. Geliefd door velen en voor veel doeleinden ingezet. Campers, verhuisbusjes, personenvervoer en sinds 2012 ook als Koffiebus!! Onze bus is geboren in 1965 en na een lang hard leven in Portugal is hij vorig jaar in Lissabon volledig gerestaureerd. Nu te bewonderen in volle glorie bij The Coffee VW.

Sinds Oktober 2015 hebben we gezinsuitbreiding! Een prachtige vw kever, ook uit 1965 is toegevoegd aan de familie. Op dit moment als tweede koffiepunt, maar in de nabije toekomst ook voor andere doeleinden in te zetten.

 

Erik voor de bus

Over Erik:   

Na 30 jaar loondienst in Horeca, Hifi, retail en evenementen ging vorig jaar een lang gekoesterde wens in vervulling. Het roer volledig om en een eigen bedrijf beginnen. De combinatie ervaring, passie en enthousiasme maakten het idee om een fullservice koffiebus te starten mogelijk. Erik, medewerker van de maand in zijn eenmanszaak, is al vanaf 2012 vol aan de slag en staat graag voor u klaar om uw (koffie) wensen in vervulling te laten gaan!

Segafredo Koffie 

Over onze koffie.

Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt?

Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden.

De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creëren een unieke espresso om van te genieten: Segafredo Zanetti - il vero espresso italiano.

 

Interesse in onze ideeën en mogelijkheden?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 


Kreeft en Co logoKeverland logoSegafredo logoVavoom logoSan Remo logo

Website gemaakt door dutchpirates.com