Wat we doen

Onze 'core' business is natuurlijk koffie! En wel de beste koffie.

Maar ook kunnen we onze bus inzetten voor reclame en publiciteitsdoeleinden. Flyeren, productsampling, de bus voorzien van magneetplaten met uw bedrijfslogo of zelfs de hele bus met vinyl beplakt (wrapping). De mogelijkheden zijn eindeloos. We hanteren scherpe tarieven per dag of dagdeel. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Voor de koffieservice hebben we diverse keuzes:

We hebben tot wel 3 Volkswagen koffiebussen tot onze beschikking. Dus ook voor grotere evenementen tot 1500 personen een verse cappuccino.

Optie 1:
U heeft een evenement en wilt geen tijd besteden aan (koffie) catering maar u wilt wel dat uw klanten de mogelijkheid hebben een kopje koffie te drinken? Wij komen voorrijden en nemen het u uit handen. In deze module rekenen wij zelf af met de klant en wij betalen u een bijdrage in de kosten voor stroomvoorziening en dergelijke. Vervolgens heeft u een extraatje voor uw klanten, zónder het geregel vooraf.

Optie 2:
U huurt ons in voor een vast tarief per uur. Wij verstrekken dan aan uw klanten alle denkbare koffievarianten, waaronder decaf en soya, 12 soorten fairtrade thee en warme chocolademelk.

Optie 3:
Niet alleen Koffie nodig maar een hele line-up met foodtrucks? We hebben een compleet arsenaal vintage voertuigen in het assortiment. Van friet tot kreeft, van ijs tot bubbels, broodjes en tosti’s, u roept en wij kunnen u van dienst zijn!

Interesse in onze ideeën en mogelijkheden?
Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

 


Kreeft en Co logoKeverland logoSegafredo logoVavoom logoSan Remo logo

Website gemaakt door dutchpirates.com